Bio

Kunst is mijn vorm van expressie

Vanuit mijn cocon, mijn atelier, creëer ik met kleuren, vormen en verschillende technieken. Mijn doelgerichtheid van alledag buig ik om tot intuïtief werk wat gevoed wordt door mijn binnenste.

En van daaruit laat ik nieuw werk ontstaan. Allerlei combinaties van kleuren wisselen zich af met dynamische kwaststroken en een uniek lijnenspel. Ik speel graag met vorm en restvorm. Soms draai ik een werk bewust om en werk van daaruit verder.

Na een tijd van alleen schilderen heb ik mij ook toegespitst op het maken van tekeningen die mij helpen om nog vrijer te werk te gaan. Alles wat ik maak en doe versterkt elkaar en geeft uitdrukking aan wie ik ben.

 

Bio

Achtergrond

Als kind heb ik al schilder- en tekenlessen gevolgd bij lokale kunstenaar Marja de Jong. Deze jaren vormen de basis voor mijn schildertechnieken.

 

Docent Beeldende Kunst

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam.

Tijdens mijn studie heb ik mij georiënteerd op veel buitenschoolse kunsteducatie en wijkgerelateerde kunstprojecten. Hierdoor heb ik gewerkt als mediater bij Kunstinstituut Melly (voorheen Witte de With, centrum voor Hedendaagse Kunst)en het project Kunstblock Tours.

Tegenwoordig actief als Beeldende Docent op scholen en buitenschoolse educatie in Rotterdam en Den Haag op freelance basis. Partijen waarmee ik samenwerk zijn o.a. de SKVR (Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam) en Skills for Kids.

Beeldend Kunstenaar

Als kunstenaar blijf ik mij ontwikkelen in verschillende kunstvormen. Van fotografie tot mixed media en schilderkunst. In Gouda heb ik een atelier in een grotere kunstenaarsgemeenschap, de kunstmaakplaats.
Daarnaast ben ik ook lid van het kunstenaarscollectief Ars Pro Deo. Hier ben ik actief lid en doe mee aan de reizende exposities

 

Adres: De Kunstmaakplaats, Magelhaeslaan 27 in Gouda

 

 

Studio Graffiti

Samen met mijn man werken we samen als Studio Graffiti in Rotterdam en omgeving. Als kunstenaarsduo brengen we graag kunst in de wijk door middel van muurschilderen en graffitiworkshops.

 

 

 

 

 

Exposities

1.7.23 – 2.9.23        Zomerexpo in Stadskant, groepstentoonstelling

2022 – 2024   Reizende groepstentoonstelling “Licht” vanuit kunstcollectief Ars Pro Deo. 

12.2022           Pop up store bij Stadskant in Gouda

 

27.08.2022     Open dag in de Kunstmaakplaats

12.06 – 04.10   The Colourfield project  

20.8 – 10.09     Solo expositie in de Trinitatis Kapel in Dordrecht

02.10 – 03.10    Open Atelierroute in Gouda 

19.07.2020      Artsfair georganiseerd door I AM, Intuitive Arts Movement 

06.07.2020     Tuinexpositie in Rotterdam

08.2020          Publieke Werken Rotterdam 

12.2018          Solo expositie bij Colours kunst&koffie in Rotterdam